Всички категории

Начало> За нас

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЯТА

QQ 20221102155002 картина

Liuyang Broad Fireworks Co., LTD е създадена през 2003 г. и е едно от водещите предприятия в линията за фойерверки. Broad Fireworks е голяма професионална компания за износ на фойерверки за изследвания и разработки, производство и продажби. Годишният производствен капацитет достига 800,000 3,000 кашона и се изнасят повече от XNUMX вида продукти.

Нашата компания е добре известна с усъвършенствани техники с професионален екип, включващ майстор по фойерверки, 3 старши техници и 6 техници на средно ниво. Те гарантират, че нашите изследвания и разработки на нови продукти са напреднали в линията. Проведохме различни тестове с чуждестранни лаборатории и CIQ. Чрез тестовете получаваме повече знания за класификацията и безопасността на фойерверките. С този опит ние играем активна роля в изготвянето на някои нови европейски разпоредби.

Нашата компания винаги настоява на принципа на ангажираност като SEQS---” Безопасност, опазване на околната среда, качество и умения. Съгласно стандартите за безопасност, ние сме изградили ефективна система за контрол на качеството от суровини, масово производство и съхранение до логистика.

Нашата компания има две марки, Broad за европейския пазар и Pyroin за американския пазар, като и двете имат добра репутация в областта на фойерверките за отличното си качество, безопасност по време на работа, надеждно следпродажбено обслужване и екологични. продуктите се разпространяват в повече от 20 страни и региони, като Америка, Германия, Холандия, Дания, Англия, Италия и т.н.

НАШАТА ФАБРИКА

НАШИЯ ЕКИП

НАШИТЕ СЕРТИФИКАТ

Горещи категории